Nieuwsoverzicht

  • Extra Raadsvergadering op dinsdag 5 november 2024

    De gemeenteraad van Gulpen-Wittem vergadert op dinsdag 5 november 2024 vanaf 19:30 uur. Indien er onderwerpen worden aangemeld voor het vragenhalfuur, start het vragenhalfuur om 18:45 - 19:15 uur.

    Lees verder

  • Beleef Cittaslow in oktober!

    De hele maand oktober het leven op z’n mooist! De gemeenten Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Vaals organiseren ook dit jaar weer de Beleef Cittaslow-maand.

    Lees verder

  • November Natuurkrachtmaand: samen met de natuur wateroverlast en droogte te lijf

    De natuur is onze bondgenoot bij het tegengaan van wateroverlast en droogte in het Zuid- Limburgse Landschap. De hele maand november organiseren vrijwilligers en beroepskrachten van IVN Natuureducatie meer dan 20 activiteiten, in samenwerking met de terreinbeherende organisaties in Limburg.

    Lees verder

  • Hubertusmarkt zaterdag 9 november 2024

    Op zaterdag 9 november vindt in hartje Gulpen de bruisende Hubertusmarkt plaats! Geniet samen van al het moois dat deze streek te bieden heeft. U komt toch ook? De hele dag door is er in Gulpen van alles te zien, doen, proeven en beleven!

    Lees verder

  • Jeugdontbijt in Gulpen-Wittem

    De dag beginnen met een goed ontbijt is voor veel mensen vanzelfsprekend. Toch is dat voor velen niet zo. Elke dag gaan er kinderen naar school zonder ontbijt omdat niet elke ouder dat kan betalen. Speciaal voor deze gezinnen is er het Jeugdontbijt. Inmiddels maken 67 kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar daarvan gebruik in Gulpen-Wittem. Zij ontvangen elke week een gezond ontbijtpakket. Dat wordt gratis en anoniem thuisbezorgd.

    Lees verder

  • Militaire oefening in oktober

    Op dinsdag 29 oktober vanaf 7.30 uur tot en met woensdag 30 oktober 5.00 uur is er een militaire oefening van de Koninklijke Landmacht in onze gemeente. De oefening wordt gehouden voor het opleiden van militairen van de Koninklijke Landmacht.

    Lees verder

  • Werkzaamheden aan de gasleiding in Wijlre

    In de loop van week 46 (vanaf maandag 11 november), start Geleuken Infra - in opdracht van Enexis - met de aanleg van een nieuwe hoofdgasleiding. De oude leiding wordt vervangen. Ook zal de gasaansluiting naar woningen opnieuw worden aangesloten (overname) of vernieuwd.

    Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken