Nieuwsoverzicht

  • Beleef Cittaslow in oktober!

    De hele maand oktober het leven op z’n mooist! De gemeenten Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Vaals organiseren ook dit jaar weer de Beleef Cittaslow-maand.

    Lees verder

  • Training voor mantelzorgers in oktober

    Bent u mantelzorger? MEE Zuid Limburg biedt mantelzorgers in Gulpen-Wittem een gratis training. Tijdens 2 bijeenkomsten krijgt u praktische tools en oefent u nieuwe vaardigheden.

    Lees verder

  • Met uw paard deelnemen aan de paardenzegening tijdens de Hubertusmarkt?

    Een belangrijk onderdeel van de Hubertusmarkt is de traditionele paardenzegening op zaterdag 9 november. Deze is na afloop van de Heilige Mis bij de hoofdingang van het gemeentehuis in Gulpen. De zegening start traditioneel om 11.20 uur met een openingswoord van burgemeester Ramaekers.

    Lees verder

  • Vergaderingen gemeenteraad in september

    De gemeenteraad komt in september 3 keer bij elkaar. Dit staat er op de agenda van de gemeenteraadsvergaderingen.

    Lees verder

  • Hubertusmarkt zaterdag 9 november 2024

    Op zaterdag 9 november vindt in hartje Gulpen de bruisende Hubertusmarkt plaats! Geniet samen van al het moois dat deze streek te bieden heeft. U komt toch ook? De hele dag door is er in Gulpen van alles te zien, doen, proeven en beleven!

    Lees verder

  • Extra regeling voor getroffenen wateroverlast juli 2021

    De wateroverlast in juli 2021 heeft voor veel schade en verdriet gezorgd. Daarom heeft het kabinet verschillende maatregelen genomen om gedupeerden te helpen. De minister heeft vorig jaar beloofd om te kijken of er nog iets gedaan kon worden voor mensen in een moeilijke financiële situatie. En dat gebeurt nu. Mensen die in financiële nood zijn door deze wateroverlast, kunnen, als zij aan de voorwaarden voldoen, eenmalig geld krijgen.

    Lees verder

  • Militaire oefening in augustus

    Van maandag 26 tot en met donderdag 29 augustus is er een militaire oefening van de Koninklijke Landmacht in onze gemeente. De oefening wordt gehouden voor het opleiden van militairen van de Koninklijke Landmacht.

    Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken