Expositie '25 jaar Gulpen-Wittem' met succes afgerond

De expositie '25 jaar Gulpen-Wittem' - die de afgelopen periode te bewonderen was - heeft haar deuren gesloten. De organisatie blikt tevreden terug op een geslaagde tentoonstelling met veel belangstelling. Bezoekers genoten van de gevarieerde collectie foto's, tekeningen, kaarten en literatuur die een mooi beeld gaven van de rijke historie van Gulpen-Wittem. De organisatie wil in het bijzonder degenen bedanken die hen hielpen om onbekende plekken in kaart te brengen.

Gedeelte expositie nog te zien in Bibliotheek Gulpen-Wittem

Voor wie de expositie heeft gemist, is er goed nieuws! Een gedeelte van de tentoongestelde objecten is nog tot eind augustus te bewonderen in de bibliotheek van Gulpen. De actuele openingstijden vindt u op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekgulpen-wittem.nl. De toegang tot de expositie in de bibliotheek is gratis. De organisatie van '25 jaar Gulpen-Wittem' hoopt dat u nog geniet van de prachtige stukken die de historie van onze gemeente belichten.

Dit is een afbeelding van de expositie 25 jaar Gulpen-Wittem. Te zien is de bibliotheek en stoelen die in rijen staan. Kunstwerken hangen aan de wanden

Dit is een afbeelding van de expositie 25 jaar Gulpen-Wittem. Kunstwerken hangen aan wanden. Vooral schilderijen.

Dit is een afbeelding van de expositie 25 jaar Gulpen-Wittem. Boeken en etsen liggen in een vitrine

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken