N595 Wittemer Allee: vaststelling bestemmingsplan

De Provincie Limburg wil samen met de gemeente Gulpen-Wittem de N595 tussen Wittem en Kapolder vernieuwen. We veranderen de indeling van de weg. Daarmee maken we de weg veiliger, vooral voor fietsers. We richten ook het parkeerterrein in de kern van Wittem opnieuw in. Dit doen we om kwaliteit toe te voegen voor de bewoners en bezoekers van Wittem.

Op donderdag 4 juli heeft de gemeenteraad van Gulpen-Wittem het bestemmingsplan voor de Wittemer Allee vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 27 juli tot en met 6 september 2024 ter inzage. Inzien kan via:

Na de vaststelling en publicatie van het bestemmingsplan kan er de komende periode nog beroep aangetekend worden door belanghebbenden die het niet eens zijn met het voorgenomen plan. De procedure hiervoor is terug te vinden op de website van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Meer informatie leest u op de website van de Provincie Limburg.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken