Reconstructie N595 Wittemer Allee: inloopavond over het nieuwe ontwerp

Op donderdag 19 september organiseert de Provincie Limburg een inloopavond over het project N595 Wittemer Allee. Nu er een nieuw ontwerp is, wilt men de omgeving informeren over de wijzigingen binnen het project. Deze wijzigingen zijn grotendeels aangebracht op verzoek van de omgeving tijdens een eerdere inloopavond. Ook wordt meer toelichting gegeven over de verdere uitwerking van de plannen aan geïnteresseerden. U bent van harte welkom op deze inloopavond.

De bijeenkomst is in de Kloosterbibliotheek van Kloostertuin Wittem (adres: Wittemer Allee 32). De bijeenkomst start om 19.00 uur met een presentatie, waarna geïnteresseerden bij diverse stands allerlei informatie kunnen krijgen en er gelegenheid is om vragen te stellen. De startpresentatie zal gedurende de hele avond te bekijken zijn, dus het is mogelijk om iets later aan te schuiven.

Heeft u vragen over de inloopavond of over het project in het algemeen?

Neem dan contact met op met de Provincie Limburg via e-mail: n595wittemerallee@prvlimburg.nl. Ook vindt u meer informatie hierover op de website van de Provincie Limburg.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken