Nieuwsoverzicht

  • Verduurzaming openbare verlichting van start

    We hebben een belangrijke stap gezet richting duurzaamheid: alle conventionele verlichting wordt vervangen door energiezuinige led armaturen. Dankzij de goedkeuring van de raad kan het resterende deel in een keer worden omgezet naar led.

    Lees verder

  • Een melding doen? Dat gaat vanaf nu nóg gemakkelijker met Fixi!

    Wij introduceren een nieuwe, gebruiksvriendelijke manier om meldingen in de openbare ruimte door te geven: Fixi. Met deze vernieuwde tool kunt u eenvoudig problemen in de openbare ruimte - zoals zwerfafval of beschadigd straatmeubilair - direct melden via onze website op uw mobiel, tablet of computer.

    Lees verder

  • Herstel van natuurgebied Gulperberg

    Op de Gulperberg, direct onder het Mariamonument en boven de Gulperbergweg, vindt vanaf dinsdag 24 september natuurherstel plaats.

    Lees verder

  • Pesten of cyberpesten? Beide zijn even erg!

    Pesten, zowel online als offline, kan ernstige gevolgen hebben. Online pesten gebeurt vaak anoniem en kan zich razendsnel verspreiden, waardoor het slachtoffers 24/7 kan achtervolgen. Ben jij slachtoffer van (online) pesten? Weet dat er hulp voor je is!

    Lees verder

  • Gemeenteraadsvergaderingen in oktober

    De gemeenteraad komt in oktober 2 keer bij elkaar. Lees hier verder voor meer informatie.

    Lees verder

  • Burgemeester verricht vrijwilligerswerk bij Stichting Heinz Bijzondere Vakantiereizen

    Dit is een non-profitorganisatie die sinds 2018 met veel succes talloze reizen en dagtochten organiseert voor inwoners uit Gulpen-Wittem die - om welke reden dan ook - niet meer de mogelijkheid hebben om zelfstandig op vakantie te gaan. Onlangs ging burgemeester Nicole Ramaekers als vrijwilliger mee. In een luxe touringcar met lift vertrokken ze in alle vroegte naar de Rursee voor een rondvaart en vervolgens naar Bad Münstereifel.

    Lees verder

  • Training voor mantelzorgers in oktober

    Bent u mantelzorger? MEE Zuid Limburg biedt mantelzorgers in Gulpen-Wittem een gratis training. Tijdens 2 bijeenkomsten krijgt u praktische tools en oefent u nieuwe vaardigheden.

    Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken