Burgemeester verricht vrijwilligerswerk bij Stichting Heinz Bijzondere Vakantiereizen

Dit is een non-profitorganisatie die sinds 2018 met veel succes talloze reizen en dagtochten organiseert voor inwoners uit Gulpen-Wittem die - om welke reden dan ook - niet meer de mogelijkheid hebben om zelfstandig op vakantie te gaan. De toegewijde inzet is erop gericht om deze bijzondere doelgroep een onvergetelijke tijd te bezorgen. De stichting draait volledig op de kracht van vrijwilligers, de genereuze steun van sponsors en de onvoorwaardelijke bijdragen van donateurs.

Onlangs ging burgemeester Nicole Ramaekers als vrijwilliger mee. In een luxe touringcar met lift vertrokken ze in alle vroegte naar de Rursee voor een rondvaart en vervolgens naar Bad Münstereifel.

Burgemeester Ramaekers: “Het is mooi om te zien dat inwoners die alleen zijn of een beperking hebben, een mooie dag hebben in goed gezelschap. Samen met de vrijwilligers, waaronder professionals uit de zorg, hebben wij deze mensen een onvergetelijke dag bezorgd. Omdat je ziet hoe fijn iedereen dit uitstapje vindt, kom je als vrijwilliger volledig opgeladen en vol energie weer thuis”.

Kijk voor meer informatie over Stichting Heinz Bijzondere Vakantiereizen op de website www.stichtingheinzreizen.nl.

Vindt u het leuk en stelt u het op prijs dat de burgemeester ook bij u vrijwilligerswerk komt doen?

Neem dan contact op met het kabinet van de burgemeester via e-mail: kabinet@gulpen-wittem.nl. Zij maakt graag namens de burgemeester een afspraak met u.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken