Marion van der Kleij neemt afscheid als raadslid

Marion van der Kleij neemt afscheid als raadslid in Gulpen-Wittem. In 2006 werd zij voor het eerst raadslid namens de fractie GroenLinks. Nu neemt zij, na 18 jaar, afscheid van de politiek in onze gemeente als raadslid van PRO Gulpen-Wittem. In deze periode heeft zij zich als raadslid en wethouder onder andere ingezet voor sociale zaken, cultuur en duurzaamheid.

De voorzitter van de gemeenteraad, burgemeester Nicole Ramaekers reageert: “Marion van der Kleij behaalde bij meerdere verkiezingen het meeste aantal stemmen van alle verkiesbare kandidaten in Gulpen-Wittem. Zij was in staat om inwoners aan zich te binden. Met het vertrek van Marion verliest de gemeenteraad een scherp debater met bijzondere aandacht voor onderwerpen in het sociaal domein.”

René Nijssen is de opvolger van Marion van der Kleij. Hij was eerder al raadslid in de raadsperiode 2018-2022 namens de fractie PRO Gulpen-Wittem. Daarna bleef hij actief als burgercommissielid.

Tijdens de raadsvergadering van 17 oktober 2024 neemt de raad afscheid van Marion van der Kleij en legt René Nijssen de verklaring en belofte af.

Marion-van-der-kleij

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken