Werkzaamheden aan de gasleiding in Wijlre

In de loop van week 46 (vanaf maandag 11 november), start Geleuken Infra, in opdracht van Enexis, met de aanleg van een nieuwe hoofdgasleiding. De oude leiding wordt vervangen. Ook zal de gasaansluiting naar woningen opnieuw worden aangesloten (overname) of vernieuwd.

De werkzaamheden starten aan de Holegracht, dan vervolgen de werkzaamheden naar de Brouwerijstraat richting het kasteel. De totale werkzaamheden nemen ongeveer 5 weken in beslag.

Wat betekent dit voor u?

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in het trottoir en het asfalt, hierbij passeren de werkzaamheden eventueel de toegang tot uw woning/bedrijf.

Tijdens de werkzaamheden zijn er aanvullende verkeersmaatregelen en parkeerverboden van toepassing om onze, maar ook uw veiligheid, te kunnen waarborgen. Gelieve hier rekening mee houden.

De graafwerkzaamheden kunnen niet worden uitgevoerd als er voertuigen langs het trottoir geparkeerd staan of in sommige gevallen op uw oprit. Daarom willen we u verzoeken uw voertuig op tijd ergens anders te parkeren.

Wij doen ons best de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken

U dient er echter rekening mee te houden dat tijdens de werkzaamheden, de gaslevering enige tijd onderbroken wordt. Over het tijdstip en duur van de onderbreking krijgt u apart bericht.

Belangrijk in het algemeen

Mocht er op de dag van afvalinzameling straatwerk opgebroken zijn, gelieve dan uw restafval/GFT te plaatsen op een straathoek waar op dat moment geen werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft u vragen?

Neem dan op werkdagen van 7.30 – 17.00 uur contact op met uitvoerder John Kusters via telefoon: 06 24 88 01 83.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken