Zaterdag 2 november: open dag gemeentehuis Gulpen-Wittem

Het Rijk stelt verplicht dat gemeentelijke gebouwen moeten voldoen aan diverse eisen rondom duurzaamheid en ARBO-omstandigheden. Zo moet een kantoorgebouw beschikken over energielabel C, gezonde klimatologische omstandigheden en passende werkplekken. Om te kunnen voldoen aan de huidige wet en regelgeving werken we onder andere aan een plan om het gemeentehuis in Gulpen te vernieuwen/ verbouwen. Want dat voldoet niet meer aan de regels. De gemeente wil inwoners graag meer gevoel geven bij de huidige status van het gebouw en de werkomgeving van medewerkers. Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan een rondleiding tijdens de open dag zaterdag 2 november.

Tijd: tussen 13.00 en 15.00 uur
Locatie: gemeentehuis Gulpen-Wittem (Willem Vliegenstraat 12, Gulpen)

De rondleiding geeft inzicht in de staat van de werkplekken, de klimatologische omstandigheden en de staat van onderhoud van het pand. Wilt u deelnemen aan een rondleiding? Meld u dan aan via onze website. De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten. Vermeld erbij met hoeveel personen u wilt deelnemen. Heeft u vragen over de open dag? Neem dan contact op met de gemeente via e-mail info@gulpen-wittem.nl of telefoon: 14 043.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken