Nieuwsoverzicht

  • Expositie '25 jaar Gulpen-Wittem' met succes afgerond

    De expositie '25 jaar Gulpen-Wittem' - die de afgelopen periode te bewonderen was - heeft haar deuren gesloten. De organisatie blikt tevreden terug op een geslaagde tentoonstelling met veel belangstelling.

    Lees verder

  • Overstap naar ledverlichting

    Graag informeren wij u over een belangrijke stap die de gemeente Gulpen-Wittem zet richting duurzaamheid: we stappen volledig over op ledverlichting voor de openbare verlichting.

    Lees verder

  • Eindelijk zomer! Maar ben voorzichtig!

    Warm zomerweer, voor veel mensen de tijd om te genieten! Een groot gedeelte van onze tijd brengen we buiten door. Lekker ontspannend en dus goed voor onze gezondheid. Maar te veel hitte is niet goed en kan zelfs gevaarlijk zijn. Met name kwetsbare groepen zoals kinderen, ouderen en chronisch zieken moeten extra alert zijn als de temperatuur stijgt.

    Lees verder

  • Gemeente Gulpen-Wittem past ecologisch maaibeheer toe voor versterking van de natuur

    Het Limburgse Heuvelland staat bekend om zijn diversiteit en soortenrijke natuur. De bijzondere kalkgraslanden en -bossen zijn daar bekende voorbeelden van. Echter liggen veel van de bijzondere natuurgebieden in het heuvelland ver uit elkaar. Om toch uitwisseling van soorten mogelijk te maken zijn lijnvormige elementen zoals bermen, holle wegen en graften zeer belangrijk.

    Lees verder

  • Burgemeester verricht vrijwilligerswerk bij Zorgboerderij De Regihoeve

    Dit deed burgemeester Ramaekers op woensdag 10 juli. De Regihoeve in Reijmerstok is een moderne zorgboerderij en wordt gerund door de familie Frijns-Blom.

    Lees verder

  • Welkom nieuwe inwoners

    Maar liefst zo een 120 nieuwe inwoners van Gulpen-Wittem maakten op maandag 1 juli tijdens de welkomstavond kennis met elkaar, het college van burgemeester en wethouders én met de gemeente. Inwoners omschreven de avond als “gezellig”, “informatief” en “een zeer welkom gevoel!”

    Lees verder

  • Vragen over de overheid? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid!

    Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer via internet. Veel mensen vinden dit nog lastig. Wilt u iets regelen via de computer en kunt u wel wat hulp gebruiken? Wilt u zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of kent u iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Gulpen-Wittem.

    Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken